16
Dum, Iun
11 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Suntem bucuroși să vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”. Astfel, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Let's Do It, Romania!, alături de colegi din peste 191 de țări, sub numele de #WorldCleanupDay, vă invităm să participați la o acțiune de ecologizare a malului stâng și drept al râului Arieș, pentru eliminarea deșeurilor din natură.
?️ Evenimentul se va desfăşura vineri, 15 Septembrie 2023, ora 9:00.
? Punctul de întâlnire pentru voluntari este malul Arieșului - zona pod la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.
? În vederea bunei desfășurări, firma de salubritate Supercom va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele Supercom.
? Campania de conștientizare are ca scop ecologizarea Municipiului Turda prin colectarea selectivă a deșeurilor din zona malului drept și stâng al râului Arieș.
? La acest eveniment au confirmat prezența: Supercom, Compania de Apă Arieș, Domeniul Public, Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență, Apele Române, Colegiul Tehnic Turda, STADA.
Vă așteptăm cu brațele deschise să fim împreună eroii mediului înconjurător!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh