25
Joi, Apr
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O avarie de proportii a lasat întreg cartierul Oprişani fără curent electric. Avaria a survenit în miezul zilei, afectând activitatea tuturor agenților comerciali dar şi a unui număr de zeci de mii de locuitori din cel mai populat cartier al oraşului. Magazinele au fost nevoite să închidă atåt în zona comercială Materna cât şi în celelalte centre comerciale din Micro I, II şi III.

Pana de curent survenită în jurul orei 12.50 afectează, din nou, sute de gospodării din această parte a oraşului,  luând pe nepregătite, ca de obicei, echipele de intervenție ale SC Electrica. Singurele informații furnizate de cei de la Electrica indică faptul că se lucrează petru localizarea defecțiunii, iar dacă este necesar, alimentarea consumatorilor afectați de pe alte linii de medie tensiune. Nu s-a putut preciza cât durează până la reluarea alimentării cu energie electrică.

Vom reveni cu amănunte.

 

UPDATE ora 14.00 Alimentarea cu energie electrică a fost reluată, după o oră de întrerupere. La Turda apar tot mai des defecțiuni la rețelele de alimentare cu energie electrică din toate zonele orașului. Aici există, susțin specialiștii, rețele învechite și chiar depășite, din cauza lipsei de investiții în modernizarea rețelelor celor de la SC Electrica SA

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh