25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru buna informare a fermierilor, în ceea ce privește depunerea cererilor pentru plata subvenţiilor pe anul 2017 şi având în vedere Programul de Guvernare, Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj face următoarele precizări:

Prin Ordinul MADR nr. 18 din 3 februarie 2017 s-a stabilit modalitatea de coordonare a implementării schemelor de plăți directe şi a ajutoarelor naționale tranzitorii care se aplică în agricultură la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa începând cu data de 1 martie 2017 campania de primire a cererilor unice de plată pentru obţinerea subvenţiilor pe anul 2017. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va finaliza în data de 15 mai 2017.

Pentru buna desfăşurare a campaniei de depunere a Cererii unice de plată,  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale recomandă fermierilor să verifice situaţia din Registrul Agricol a terenurilor pe care doresc să le utilizeze. Adeverinţa de la Registrul Agricol, administrat de primăriile comunelor, oraşelor şi municipiilor, este cel mai important document de identificare şi eligibilitate al fermierilor.

 

Biroul de presă

14.02.2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh