19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comitetul de conducere al Asociaţiei Pensionarilor „Dr. I. Raţiu” Turda a organizat în cinstea Zilei Femeii o petrecere la Cantina Primăriei Turda. Au participat în jur de 120 de persoane care s-au simţit minunat, dacă este să ne luăm după propriile lor declarații și după pozele cu care petrecăreții au inundat Facebook-ul.

S-a organizat şi o tombolă cu diferite obiecte cărora le-au fost adăugate un tort şi o şampanie puse la dispoziţie de Cofetăria Rusalca. „Pe viitor ne-am gândit şi la alte activități. În luna aprilie vom organiza o excursie la Mânăstirea Ponor din judeţul Alba, iar în 6 aprilie avem o expoziţie de produse pe temă religioasă. De Paşte, cu ajutorul sponsorilor, vom distribui pachete cu produse alimentare pentru pensionarii cu pensii mici. În luna iunie vom mai face o excursie la Piatra Neamţ”, ne-a declarat Emilia Silagyi, președinta Asociației Pensionarilor „Dr. I. Rațiu” Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh