26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ce în luna noiembrie 2016, câteva talentate doamne din rândul Asociației Pensionarilor „Dr. I Rațiu” și-au făcut curaj debutând ca artiste printr-o expoziție comună găzduită de sediul asociației de pe strada Avram Iancu, iată-le recidivând. De această dată, în cadrul expoziției pregătită pentru Ziua Femeii, pentru primăvară și pentru frumos, Emiliei Szilagyi și Auricăi Deteșan li s-a adăugat Ileana Heller, o talentată artistă, dar și poetă turdeană.
Despre expoziția de primăvară a vorbit Oleg Rusnac, de la Casa de Cultură din Turda, care a subliniat sensibilitatea picturilor și minuțiozitatea necesară lucrărilor de quilling, apreciind mai ales sensibilitatea feminină care a dus la realizarea frumoaselor lucrări, apreciate și de colegii din asociație.

Artistele Asociației Pensionarilor „Dr. Ioan Rațiu” din Turda au prezentat colegilor și oaspeților o cochetă expoziție în care și-au prezentat ultimele creații, lucrări ce își aduc aportul decorativ la înfrumusețarea sediului asociației.

Una dintre sălile de la sediul asociației, din str. Avram Iancu nr. 12, a devenit, astfel, mai primitoare, mai vie, mai colorată și, de ce nu, mai plină de bucuria manifestării artistice a unor suflete sensibile și generoase. Le dorim cât mai dese astfel de ieșiri a rampă, care să bucure pe colegii artistelor de care Asociația Pensionarilor „Dr. I. Rațiu” nu duce lipsă, dar nu numai pe ei, lucrările lor putând fi găzduite, oricând, de spații expoziționale și mai generoase din Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh