18
Sam, Mai
10 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În calitate de partener în organizarea evenimentului, Consiliul Judeţean Cluj invită locuitorii Clujului, şi nu numai, să ia parte în zilele de vineri, 17 martie 2017, respectiv sâmbătă, 18 martie 2017, la campania de informare şi conştientizare a importanţei diagnosticului şi tratamentului tulburărilor de somn. Evenimentul este organizat de Societatea Română de Pneumologie, Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Ïuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi Linde Home Care Romania, în parteneriat cu  forul administrativ judeţean, sub sloganul ,,Sleep Soundly, Nurture Life”/ ,,Dormind bine, Preţuieşti viaţa”, cu ocazia ,,Zilei Mondiale a Somnului”.

            În acest context, vineri, 17 martie 2017, între orele 8.30 şi 10.30, în incinta Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Leon-Daniello”, de pe strada B.P.Haşdeu, nr. 6, Secţia Pneumoftiziologie III, va avea loc Ziua porţilor deschise ale Laboratorului de Somn, coordonat de către dna. prof. univ. dr. Doina Todea.

            De asemenea, în zilele de vineri şi sâmbătă, 17 şi 18 martie 2017, începând cu ora 12.00, şi până la 18.00, vor rula proiecţii informative şi educative pe această temă, în cadrul Centrului Comercial ,,Iulius Mall” Cluj-Napoca, cei prezenţi beneficiind de oportunitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, una din cele cinci diagnosticări poligrafice gratuite la Laboratorul de Somn din incinta Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Leon-Daniello” Cluj-Napoca.

            Ziua Mondială a Somnului organizată la Cluj-Napoca reprezintă continuarea campaniei de comunicare la nivel naţional al cărei obiectiv este de a creşte gradul de cunoaştere a populaţiei în privinţa somnului şi a patologiilor somnului care le pot afecta viaţa, cum ar fi sindromul de apnee în somn, precum şi de informare cu privire la posibilităţile de tratament existente.

            Mai multe informaţii privind acest eveniment, precum şi probleme şi recomandări legate de somn puteţi găsi în documentul ataşat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh