17
Lun, Iun
9 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un alpinist în vârstă de 36 de ani de origine maghiară a murit, sâmbătă, după ce a căzut de pe o stâncă, de la circa 40 de metri înălţime, în zona Cheile Vălişoarei, în apropiere de Aiud.

Acesta făcea o cățărare pe o stanca in Cheile Vălișoarei din județul Alba când a căzut în gol de la peste 40 de metri înălțime. Polițiștii ajunși de urgență la fața locului au deschis o anchetă.

Potrivit Poliției, bărbatul se afla în zonă cu un prieten și făceau cățărări sportive, iar din primele informații acesta ar fi căzut de pe stancă pentru că nu s-a asigurat corespunzător, deși, conform declarațiilor anchetatorilor, acesta se pare că are o experiență de 15 ani de alpinism.

„Decedatul a căzut de la circa 40 de metri înălţime, în timp ce cobora, cel mai probabil într-o clipă de neatenţie. Cadavrul bărbatului a fost coborât de pe munte de o echipă de salvamontiști si polițiști. La faţa locului a venit şi un elicopter SMURD, însă bărbatul nu a mai fost transportat la spital deoarece a murit”, comunică IPJ Alba.

Polițiștii fac cercetări in acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele in care s-a produs decesul alpinistului maghiar.


 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh