29
Vi, Sep
26 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, susține că, după intervenția pompierilor militari și a voluntarilor din comună dar și din localitățile învecinate, incendiul de la Mihai Viteazu este ținut sub control. „Asta înseamnă că el nu se mai poate extinde. S-a intervenit cu 5 autospeciale din trei subunități (Turda, Băișoara și Cluj-Napoca). Am fost ajutați de voluntarii de la Serviciul pentru Situații de Urgență de la Primăria Câmpia Turzii, care au intervenit cu o autospecială și de cei de la Compania de Apă Arieș, care au intervenit cu o autocisternă de apă. Mulți oameni din comună au dat o mână de ajutor, ajutîndu-ne să degajăm paleții de lemn aflați în fața flăcărilor. La această oră, (N. R. 16.15 ) focul a fost izolat și este ținut sub control”, ne-a declarat maiorul Andrei Biriș, de la ISU Cluj.

Din cauza marii cantități de lemn care a ars și care continuă să ardă mocnit, se va interveni în continuare, până la eliminarea tuturor focarelor existente. Asta pentr că exist pericolul reaprinderii.

Niciun om nu a fost rănit. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a fost prezent, preventiv, la locul producerii incendiului, însă nu a fost necesară intervenția sa.

Cauza producerii incendiului și dimensiuneainclusiv valorică a pagubelor vor putea fi stabilite abia după anihilarea totală a focului, când se va localiza sursa flăcărilor.

 

CItește, referitor la același subiect, și http://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/eveniment/10514-un-incendiu-de-proportii-la-mihai-viteazu-pompierii-de-la-turda-si-baisoara-au-cerut-ajutorul-colegilor-de-la-cluj

și 

http://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/eveniment/10515-update-la-incendiul-de-la-mihai-viteazu-au-venit-ajutoare-din-campia-turzii-si-turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh