02
Vi, Iun
18 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  • SPA-salina-deschidereComplexul Balnear Potaissa Spa din Turda îşi va deschide porţile la finalul acestei săptămâni

Turda, 26 iunie 2014La sfârşitul acestei săptămâni, respectiv vineri, 27.06.2014 –ora 13.00 ,SC Turda Salina Durgău SA va inaugura Complexul Balnear Potaissa Spa, una dintre cele mai importante investiţii realizate la nivel local. Beneficiind de dotări de ultimă generaţie, personal special pregătit, toate într-un decor modern, Potaissa Spa îşi propune să ofere o oază de linişte şi de relaxare pentru toţi cei care aleg să îi treacă pragul.

„Suntem un oraş în plină dezvoltare şi de aceea investim în toate aspectele vieţii cotidiene a turdenilor. Dincolo de proiectele de infractructură sau de programele pe care le avem în derulare, acest obiectiv, Potaissa Spa, întregeşte şi dezvoltă oferta turistică pe care Municipiul Turda o oferă. Centrul Balnear este un proiect pentru turdeni, dar în aceeaşi măsură este un proiect pentru cei care vizitează Turda”, spune domnul Tudor Ştefănie, primarul Municipiului Turda.

SC Turda Salina Durgău SA a investit în acest proiect peste 9,9 milioane de lei. În acest moment, toate lucrările au fost recepţionate, iar toate avizele de funcţionare au fost obţinute.

„Inaugurarea noului obiectiv va aduce un plus de diversitate şi va creşte oferta turistică pentru toţi cei care aleg să viziteze Turda şi împrejurimile sale. Alături de Salina Turda şi de Ştrandul Durgău, Potaissa Spa se recomandă ca o locaţie care atrage turiştii, îi răsfaţă şi îi îndeamnă să revină de fiecare dată când au ocazia”, a declarat Vasile Tot, Directorul General al SC Turda Salina Durgău SA.

 

Salina Turda este una dintre cele vizitate atracţii turistice din Transilvania, fiind singurul obiectiv de acest tip din România. Salina a trecut printr-un amplu proces de reamenajare între 2008 şi 2010, în urma unei investiţii de aproape şase milioane de euro. Deschisă publicului din 1992, Salina este dotată şi cu un staţionar pentru pacienţii cu afecţiuni respiratorii. De la deschidere, Salina Turda a fost vizitată de aprox. 2 milioane de turişti români şi străini.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh