25
Joi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageLa rândul său, într-o conferință de presă organizată la Primăria Turda, primarul Tudor Ștefănie a spus despre "cazul viceprimarului la Turda": Noi vom lua măsurile legale în consecință. Așteptăm un răspuns de la Prefectură cu privire la modul de punere în aplicare a ceea ce dânșii ne-au comunicat, este un atac, după cum știți, în contencios a tuturor hotărârilor de consiliu local, inclusiv a celor care, a fost confirmată de prefect drept legală, dacă nu mă înșel, în luna aprilie. Dar nu comentez acest lucru, comentez doar că mi se pare de neînțeles un asemenea raționament conform căruia tot ce nu convine într-o parte, este abuziv în partea cealaltă", a spus primarul turdean.
Contactat telefonic, Lucian Nemeș, ne-a declarat: "În momentul în care domnul prefect a atacat hotărârile respective, efectul produs este revenirea, în totalitate, la situația de dinainte de 11 decembrie 2013. Aștept respectarea legii, aștept ca secretarul municipiului Turda să-și facă datoria, să-l anunțe pe domnul primar de faptul că eu am calitatea de viceprimar, situația fiind similară cu cea de la Consiliul Județean Cluj. Însă, dacă acolo Ioan Oleleu a fost chemat la serviciu pentru a doua zi după ce prefectul a atacat hotărârea prin care el a fost îndepărtat, pe mine încă nu m-a anunțat nimeni, nu mi-a telefonat și nu am primit nici o înștiințare scrisă să mă prezint la serviciu, ca viceprimar. Aștept ca persoanele îndrituite să-și facă meseria, în caz contrar urmând să răspundă în fața legii. Eu, prin acțiunea prefectului, am dovedit deja că dreptatea este de partea mea, vreau să mă întorc la serviciu și să pun în aplicare proiectele pe care le am pentru municipiul nostru și pentru turdeni", ne-a declarat Lucian Nemeș, care susține că, la această oră este viceprimar, de drept, al municipiului Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh