26
Dum, Iun
32 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PNL-iști cu funcție de la Cluj se află în "vizorul" DNA, ca să folosim un clișeu prea mult uzitat. Anchetatorii de la Biroul Direcției Naționale Anticorupție de la Cluj au efectuat în această dimineață percheziții atât la domiciliul președintelui Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu, cât și la Biroul acestuia. Nici consilierul judeţean Ioan Petran nu a scăpat de vizita celor de la DNA. Procurorii clujeni au efectuat percheziții și la biroul acestuia de la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, dar și la domiciliul său.

Procurorii au sigilat trei birouri la sediul Consiliului Judeţean Cluj, cel al președintelui, al directorului de dezvoltare și al arhitectului șef al județului.
Procurorii DNA fac percheziţii şi la Aeroportul din Cluj, în dosarul în care este suspectat şi preşedintele CJ Cluj, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că în acest caz ar fi vizat şi omul de afaceri Ioan Bene, cel care a construit noua pistă a aeroportului.
Potrivit surselor citate, percheziţiile de la Aeroportul din Cluj sunt făcute în acelaşi dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2013-2014, de către persoane din conducerea Consiliului Judeţean.
Într-un comunicat remis presei se spune : "În cursul zilei de 28 mai 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate în municipiul Cluj Napoca, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane".
Azi, de la ora 14.00, era programată o şedinţă a Consiliului Judeţean Cluj, până la această oră nefiind date informaţii dacă aceasta va mai avea sau nu loc.
Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh