26
Dum, Iun
32 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

vbucur-100ani-1Un eveniment memorabil a avut loc în această dimineaţă la Turda. Cu multă emoţie şi respect am aniversat-o pe doamna Victoria Bucur, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani, moment important pentru comunitatea turdeană.

Această aniversare a fost marcată printr-o vizită a domnului primar Turdor Ştefănie, împreună cu directorul Serviciulul Public de Asistenţă Socială, Denisa Napău şi şeful Serviciului Relaţii Publice şi Resurse Umane, Roxana Popescu la domiciliul doamnei Victoria Bucur pentru a o felicita personal.

vbucur-100ani-2O plachetă, un buchet de flori şi un tort aniversar însoţite de gândurile bune şi urările de sănătate i-au fost dăruite în semn de preţuire pentru venerabilă vârstă.

 

Director SPAS

Denisa Napău

 

 

Informaţii despre sarbatorită, oferite de doamna profesor Silvia Bembea

Victoria Bucur s-a născut  la data de 15 mai 1914 şi locuieşte pe strada Trandafirilor, nr. 14. Are o fiică, un nepot arhitect în Canada şi un strănepot medic.vbucur-100ani-3

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh