02
Vi, Iun
18 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageGeneralul de flotilă aeriană Laurian Anastasof, comandantul Bazei 71 Aeriene, Câmpia Turzii, a fost investit astăzi în funcţia de Şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, urcând astfel încă o treaptă într-o carieră militară strălucită.

Generalul de flotilă aeriană Laurian Anastasof


s-a născut la 18 iulie 1965 în Călăraşi. A absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri de Aviaţie „Aurel Vlaicu", promoţia 1990. După absolvire a fost încadrat la Baza 86 Aeriană unde a ocupat, succesiv, funcţii de la pilot la comandant de escadrilă.
Thumbnail imageDin anul 2001 a activat ca Instructor cu tragerile şi lupta aeriană la Baza 95 Aeriană Bacău. În 2004 a absolvit Universitatea Naţională de Apărare „Carol I". A fost repartizat după absolvire la Baza 95 Aeriană în funcţia de comandant de escadrilă. În anul 2007 a absolvit Colegiului de Război al Aerului, Maxwell AFB din SUA şi este Master în Studii Strategice. Din 2009 a ocupat funcţia de comandant al Bazei 71 Aeriene, Câmpia Turzii.
Are peste 1600 de ore de zbor pe Mig 21 LanceR , L-29, L -39, MiG -21MF, RFMM. Zboruri de evaluare pe F-16, Mirage 2000, Mirage F-1, Alfa-Jet.
Generalul de flotilă aeriană Laurian Anastasof este căsătorit şi are o fiică. A fost distins cu Medalia „Serviciu Credincios", 2001. (Fotografiile din acest material sunt de pe site-ul MApN.)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh