30
Ma, Mai
23 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageCentru Spa de la Turda a fost, în sfârșit, finalizat. În aceste zile o comisie tehnică de recepție a obiectivului, prezidată de directorul tehnic al SC Turda Salina Durgău SA, ing. Sorin Săveanu, muncește pentru a întocmi toate documentele necesare, inspectează fiecare element al proiectului și transpunerea acestuia în realitate, după principiul


"nu este mai important proiectul decât terenul".

Thumbnail imageSorin Săveanu a formulat, încă de la întrunirea comisiei la sediul Centrului Spa de pe strada Geoge Coșbuc, câteva obiecții despre care însă, el însuși susține că nu sunt atât deThumbnail image importante încât să obstrucționeze activitatea de recepție a obiectivului și darea sa în folosință de sărbători. În urma citirii constatărilor de neconformitate cu proiectul formulat de Săveanu, s-a "încins" o discuție aprinsă între acesta și patronul firmei ACSA, care a realizat edificiul, Gheorghe Magda, cu acuze din ambele părți.
Cea mai importantă sesizare făcută de Sorin Săveanu este, conform propriilor afirmații, faptul că la subsolul edificiului, în sala tehnică situată sub zona bazinului și a căzilor jacuzzi există o umiditate de 95% în aer, în condiţiile în care adăposteşte echipament electric unde ar Thumbnail imageputea fi necesară oricând o intervenție. "Eu nu aș putea să trimit un electrician acolo, să moară Thumbnail imageelectrocutat", a afirmat Sorin Săveanu.
Lucrările comisiei de recepție vor continua și săptămâna viitoare când se speră că se va ajunge la semnarea documentelor premergătoare inaugurării acestui edificiu extrem de frumos și de important pentru turdeni dar și pentru turiștii care ne vor vizita.
Între timp, noi am profitat și am făcut câteva fotografii pentru dumneavoastră, ca să vă faceți o idee asupra modului în care arată cea mai modernă construcție de "benesere", cum spun italienii.

Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh