25
Sam, Mai
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-2Incidentul de astăzi de la Salina Turda este unul nedorit şi care, din păcate, a creat momente de nelinişte şi panică  în rândul turiştilor.  Chiar dacă a fost considerat un “incident minor” iar turişti au coborât în siguranţă,   conducerea Salinei Turda ar fi trebuit să anunţe de urgenţă  administraţia publică a municipiului Turda şi să dea informaţii exacte cu privire la  situaţia reală.

Reacţia întârziată a avut ca efect imediat apariţia panicii în rândul turiştilor şi a creat o pată de imagine asupra celui mai renumit obiectiv tursitic al municipiului.

În calitate de primar îmi cer scuze turiştilor pentru evenimentul neplăcut prin care au trecut  şi consider că ar fi trebuit să primesc oficial o informaţie exactă şi în cel mai scurt timp posibil din partea factorilor de raspundere cu privire la acest incident.

Îi asigur toţi turiştii  care doresc să vadă Salina Turda că pot vizita acest minunat obiectiv turistic în condiţii de maximă siguranţă.

Primar Tudor Ştefănie

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh