25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Compania de Apă "Arieș" a încercat să alimenteze cu apă potabilă clienții de pe strada Margaretelor care nu au datorii față de această instituție. Au încercat să facă acest lucru cu o cisternă specială care poate fi folosită în acest scop în momente de necesitate, însă, încă de la intrarea pe stradă au fost opriți de unul din liderii comunității țigănești, Ștefan Silaghi, unul dintre educatorii școlar care lucrează cu copii rromi.

Fost consilier local din partea Partidei Romilor "Pro Europa", Silaghi le-a spus celor de la Compania de Apă că trebuia să-l anunțe pe el că trebuie debranșați unii rău platnici. "V-aș fi dus eu și vă arătam unde stă fiecare și de unde să le tăiați apa", a spus Silaghi. El a insistat că aceasta este una dintre soluțiile pentru situația creată: "să vină reprezentanții Companiei de Apă cu mine, că eu le arăt de unde să oprească apa pentru fiecare, dar nu să le-o taie la toți, că nu e corect", a mai declarat Silaghi.
Cei de la Blocul L 105 au fost mai cooperanți, unii au acceptat să primească apa adusă cu cisterna de cei de la CAA. Și acolo, oamenii bun platnici care au fost debranșați odată cu ceilalți le-au reproșat celor de la operatorul de apă-canal: "Tot pe ăia care nu plătesc, tot pe aceia îi apărați. Cei care plătim, avem de suferit din cauza lor".
La Blocul Electroceramica, reprezentanții CAA au fost întâmpinați cu același refuz ca pe strada Margaretelor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh