19
Sam, Ian
42 New Articles

Eveniment
Typography

Alianța pentru Centenar salută declarația istorică adoptată marți de Parlamentul României cu privire la Unirea României cu Republica Moldova.

Prezenți la ședința solemnă a Parlamentului României dedicată Centenarului Unirii Basarabiei cu România, reprezentanții Alianței pentru Centenar au salutat gestul Legislativului  de la București de a face referiri clare la voința populației din Republica Moldova și la poziția României cu privire la procesul de Reunificare a celor două state.

Decizia Parlamentului de la București ne oferă argumentele necesare să lucrăm mai aplicat, mai motivat în Republica Moldova, dar și cu unele instituții din România, în sensul Unirii”, a precizat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Oricine contestă procesul unionist în aceste zile este cutia de rezonanță a lui Putin”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

 „Apreciem ca fiind pe deplin legitimă dorința acelor cetățeni ai Republicii Moldova care susțin unificarea celor două state ca o continuare firească în procesul de dezvoltare și afirmare a națiunii române și subliniem că acest act depinde exclusiv de voința acestor cetățeni. Declarăm că România și cetățenii ei sunt și vor fi întotdeauna pregătiți să vină în întâmpinarea oricărei manifestări organice de reunificare care ar veni din partea cetățenilor Republicii Moldova, ca o expresie a voinței suverane a acestora, fără niciun amestec din afară”, se precizează în Declarația adoptată de Parlamentul României.

Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție.

Persoane de contact: Anatol Ursu/Tel.:  +37379827704

                              George Simion/Tel.: +40723590742     

Departamentul Comunicare și PR

Platforma Unionistă Acțiunea 2012

+40727689615

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh