17
Joi, Ian
34 New Articles

Eveniment
Typography

O acțiune interesantă s-a desfășurat săptămâna trecută în cazarma Batalionul 3 Apărare Antiaeriană „POTAISSA” Turda, pe strada Bogata, F.N. Este vorba de „Ziua Porților Deschise”, activitate prilejuită de sărbătorirea  Zilei Forțelor Tereste în Armata României. Vizitatorilor li s-a prezentat unitatea,  facilitățile de instruire  și mentenanță, dar atracția principală, dincolo de standurile de armament și dotări pregătite de militari, a fost o demonstrație de mobilitate a complexului antiaerian  2X 35 mm GEPARD.

Militarii au defilat în frunte cu Garda de Onoare, iar șase dintre ei au fost distinși cu diplome de merit de către comandantul unității.

 O galerie foto de la eveniment poate fi vizionată aici:http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/13395-batalionul-3-aparare-antiaeriana-potaissa-turda-ziua-portilor-deschise

Un video cu evoluția complexului GEPARD, poate fi văzută aici: http://turdainfo.ro/index.php/video/13398-sistemul-blindat-antiaerian-gepard-in-actiune-la-turda

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh