30
Sam, Mai
54 New Articles

Eveniment
Typography

În zorii zilei, un fum gros care se ridica de la un acaret situate pe strada Panait Cerna din Turda, i-a alertat pe vecini. Alertați, pompierii bănuiesc o mână criminală care ar fi pus foc la o baracă din lemn. Pompierii turdeni au intervenit imediat cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea incendiului care a cuprins în întregime baraca improvizată din lemn, situată pe malul râului Arieș.pompieri cluj

Iată informațiile transmise de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș: „Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 5.15 în această dimineață, iar cercetările prealabile au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat intenționat, ca urmare a unor dispute familiale, în zonă fiind mai multe locuințe improvizate de către cetățeni de etnie rromă. Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate, intervenția pompierilor timp de 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe. Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului o acțiune intenționată, ca urmare a unor dispute familiale”, ne informează maiorul Biriș, care mai precizează, de asemenea, că pompierii au solicitat prezența unui echipaj de poliție pentru a înfrâna disputele care continuau, pe timpul operațiunilor de intervenție, între cetățenii care locuiau acolo.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh