19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lidl România recheamă preventiv produsul „Belbake Fulgi nucă cocos, 200g“, cu termenul de valabilitate 21.11.2019 şi lotul 34188, potrivit unui anunţ făcut de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară logo lidlşi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), citat de MEDIAFAX.

„S-a constatat că produsul afectat conţine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la sulfiţi ar trebui să ţină cont, neapărat, de retragere şi să nu consume în niciun caz produsul. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urmă consumului, clienţii alergici la sulfiţi trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la sulfiţi, produsul este apt pentru consum”, susţin reprezentanţii Lidl România citați de MEDIAFAX.

„Această retragere vizează exclusiv produsul «Belbake Fulgi nucă cocoş, 200g», cu termenul de valabilitate 21.11.2019 şi lotul 34188. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare”, au mai precizat reprezentanţii Lidl România.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh