26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România, filiala Cluj, reprezentata de dl. Stelian Mărginean, în calitate de președinte, la solicitarea organizației de pensionari din cadrul Partidului Social testari gratuite psd turda hepatita cDemocrat Turda, făcută prin d-na Minerva Beian, a organizat în data de 18. 02.2019 o campanie de testare în vederea depistării virusului hepatitic C.

În cadrul acțiunii au fost testate peste 100 de persoane. Acțiunea reprezintă o campanie de prevenție prin care se urmărește depistarea precoce a infecției cu virus hepatic C, astfel încât, în cazul celor depistați, să se inițieze tratamentul cât mai curând.

Depistarea precoce reprezintă și o metodă de prevenție deoarece atunci când se cunoaște existența infecției se iau o serie de măsuri profilactice suplimentare care să împiedice infectarea  celor din jur.  Asociația a luat ființă pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în special al celor cu afecțiuni hepatice, și este deschisă la orice colaborare care să conducă la creșterea calității vieții cetățenilor din mediul în care își desfășoară activitatea.

La acțiune au fost prezenți d-na psiholog Cerasela Libeg, membru de onoare în cadrul Asociației, și voluntari cărora le mulțumim pentru implicarea și susținerea pe care au manifestat-o de-a lungul colaborării noastre! A

Acțiune desfășurată în colaborare cu Laboratorul medical Bioclinica.

 

Mărginean Cătălina

Apah-ro Cluj  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh