28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unul dintre cele mai frecventate restaurante din oraș, unde poți servi, deopotrivă, o cafea delicioasă, în cel mai pur stil italian, sau mâncare pe toate gusturile, s-a schimbat la ”față”. Sau mai bine spus, la interior. Restaurantul Alegria Centrale și-a redeschis, astăzi, porțile, după trei luni în care a fost complet renovat și reutilat cu toate cele necesare, atât în bucătărie cât și în saloanele pentru clienți. Este afacerea familiei Irimie, care a deținut, în trecut, și alegria centrale Turdaalegria centru turda
Restaurantul Millenium și lanțul de magazine care acum compun rețeaua Succes din Turda.

Preluăm, de pe pagina de Facebook a fostului viceprimar turdean și apoi deputat de Turda, Mircea Irimie, un text în care acesta descrie transformarea localului:

„Am redeschis ! Am reusit . 
Renovarea restaurantului a durat mai mult iar costurile au fost mai mari decat am prognozat. Dar intr-o măsură compensatorie satisfacția unui proiect bine realizat ne umple inimile de bucurie . 
Dragi prieteni Alegria Centrale este afacerea noastră de familie . Nu este un business mare ci unul modest . Suntem situați în centrul istoric al municipiului Turda și tocmai această locație ne obligă foarte mult atât față de clienții nostri turdeni, cât și față de numărul impresionant de turiști care vizitează orașul nostru . 
Suntem deschiși de aproximativ 8 ani și se impunea o modernizare . La demararea acestui proiect ne-am consultat cu toții si astfel am tinut cont de bucătăresele noastre si de experiența lor din domeniu si de aceea bucătăria a fost dotată cu noi utilaje si aparate profesionale . De asemenea în urmă sugestiilor ospătarelor am inlocuit barul si mobilierul din saloane în totalitate . 
Au fost trei luni grele , cu multă muncă si osteneală si de aceea dorim sa multumim întregului personal pentru implicare si intelegere . Amalegria rămas aceeași echipă întreagă si unită si mai hotărâtă ca oricând să fim pe placul dumneavoastră, amabili și onești . 
Suntem datori în același timp să le multumim domnului designer Daniel Marginean de la Cluj si domnilor clujeni de asemenea Radu , Norbert si alegria turdaIonică care au montat placările de pereți si mobilierul .
Le mulțumim echipei de construcții a domnului Mircea Ploscar si meseriașilor Beniamin, Florin , Aron si Eugen pentru lucrările de foarte bună calitate .
Multumim domnului inginer de instalații Bebe Moldovan pentru executarea noului sistem de iluminat .
Si nu in ultimul rand va multumim dumneavoastră tuturor celor care ne-ati trecut pragul si ne-ati impus un standard cât mai ridicat . 
Va așteptăm cu mult drag!”, consemnează Mircea Irimie.

Reacția clienților care astăzi au trecut pragul restaurantului a fost una pozitivă, plină de superlative, aceștia neezitând să umple paginile lor de internet cu foto și păreri.

alegria turdaVă punem și noi la dispoziție o galerie foto preluată de pe pagina de Facebook a Alegria Centrale, pe care vă invităm să o vizitați.alegria cntrale

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh