03
Lun, Aug
39 New Articles

Eveniment
Typography

Iubitul și apreciatul solist al legendarei trupe „Compact”, Paul Ciuci, nu a rămas indiferent la drama Cristinei Țopescu. Emoționat de moartea iubitei prezentatoare TV și de modul în care a fost găsită, acesta a ținut să transmită, prin intermediul rețelelor de socializare următorul mesaj: „Revoltator ! Sa nu te caute nici unul din cei “jdemii” de prieteni ? de sarbatori? haideti acum ca aveti prilejul.Incepeti cu :“am cunoscut-o..ce fiinta admirabila..ce profesionist..ce om minunat..”ciuci compact
stiu si eu-chiar daca nu am cunoscut-o- ca era un om minunat..e deajuns sa ii privesti zambetul si ochii ca sa iti dai seama de asta.. ... cand v-ati sunat ultima data prietenii ?(ca mai mult de cinci sau sase adevarati nu aveti chiar daca pe fb va laudati ca sunt cu zecile de mii) Pune-ti mana si cautati-va..ca timpul e scurt.Nu v-a “scuturat” moartea Cristinei ?
Sa fiti sanatosi si.. intelepti !”, este mesajul rockerului din Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh