28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul nopții trecute, două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Pintic.
În momentul sosirii pompierilor la locul incendiului, flăcările au cuprins acoperișul în totalitate, precum și una dintre încăperile casei.incendiu
S-au acționat timp de 2 ore pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la necurățarea coșului pentru evacuarea fumului și amplasarea acestuia necorespunzător față de materiale combustibile.

Având în vedere incidența crescută în perioada rece a acestor incendii sau intoxicarea cu gaze de ardere, care au la bază coșurile de fum necurățate, atragem încă o dată atenția asupra importanței efectuării regulate a curățirii coșurilor pentru evacuarea fumului de către coșari autorizați.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh