19
Ma, Ian
54 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei municipiului Câmpia Turzii au intervenit, în cursul nopții trecute, pentru a stinge un incendiu, izbucnit la o casă situată pe campia turziistr. Cucului, din mun. Campia Turzii.
Alerta a fost primită în jurul orei 2.10, iar în momentul sosirii pompierilor, focul se extinsese de la locuința improvizată, de cca 15mp, la o anexă gospodărească situată pe proprietatea învecinată.
Focarele și efectele negative ale incendiului au fost înlăturate după cca 2 ore, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă.
În timpul intervenției polițiștii locali, prezenți la fața locului, au găsit în preajma locuinței un bărbat întins pe jos, care prezenta afecțiuni ușoare în urma incendiului, în stare de conștiență dar necooperant. Un echipaj SMURD a consultat bărbatul de cca 70 de ani și l-au transportat la spital.

 

FOTO: Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh