16
Dum, Mai
52 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unei solicitări cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o hală de producție a unui operator economic situat pe strada Beiușului din municipiul Cluj-Napoca.agent economic

Astfel, după înregistrarea apelului pe numărul unic pentru urgențe 112, în jurul orei 3.50, la fața locului au fost evacuate cca 20 de persoane de pe locul de muncă, până la sosirea pompierilor, iar personalul cu atribuții privind prima intervenție în cadrul operatorului economic a intervenit cu mijloace de primă intervenție, limitând extinderea flăcărilor mai departe de un palet încărcat cu materie primă.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un echipament al instalației de alimentare cu gaze naturale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh