27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori a crescut, în ultima săptămână, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii.incidenta

Acest indicator era lunea trecută, pe 1 martie 2021, de 2,68 la Turda și 1,67 la Câmpia Turzii.

Același indicator epidemiologic raportat de autoritățile clujene luni, 8 martie, a ajuns deja la 3,51 la Turda și 2,18 la Câmpia Turzii.

Asta în condițiile în care ultima informare dată publicității de Spitalul municipal Turda, indică o scădere cu peste 50% a cazurilor de pacienți depistați pozitiv la testul Covid-19. Nu avem date de la Spitalul Câmpia Turzii, a cărei conducere a ales, încă de la debutul pandemiei, să nu comunice, nici măcar săptămânal, ca Spitalul Turda, informații despre cazurile de coronavirus.

Revenind la indicatorul reprezentat de rata incidenței cazurilor de Covid-19 la o mie de locuitori, acesta pare a duce, înspre trecerea și la Câmpia Turzii la Scenariul Roșu, cu mai multe restricții, eveniment neplăcut care se va produce când rata incidenței va depăși 3 la o mie de locuitori.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh