19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cristi Vescan este un băiat, în vârstă de 10 ani, din Hădăreni, județul Mureș. S-a născut cu o malformație congenitală care-l împiedică să meargă normal, din cauza unor contracții musculare care-i fac imposibilă dezvoltarea musculaturii, în special lacristi vescan picioare.

Încă de la vârste fragede, Cristi a trecut prin multiple sesiuni de terapie, pentru a putea trece peste această situație și a duce o viață normală.

Într-un final, medicii au descoperit că tânărul are nevoie de o operație la șolduri, tenotomie, care să-i elibereze contracțiile musculare și să-l ajute să-și coordoneze pașii, însă pentru ca această operație să se poată face, familia copilului are nevoie de 18.900 de euro.

Operația se poate face doar în Turcia, iar părinții lui Cristi nu au acești bani. Acum intervii tu, cel care citești și care, zilnic vezi copii frumoși și sănătoși, care duc o viață normală. Oferă-i și lui Cristi șansa de a fi printre acești copii, de a se juca în parc, de a merge la școală!

Dă o mână de ajutor pentru un copil pe care nu îl cunoști, dar care – datorită ție – va avea o viață normală! Să faci bine nu te costă nimic!

Toți cei care vreți și puteți să ajutați, o puteți face donând în conturile:

 

BCR: RO16RNCB0857070319470001

BT: RO71BTRLRONCRT0583116401

 

Titular, Vescan Alina Marcela

 

Sau prin BT Pay la nr: +40 754 366 184

 

Cristi nu vă poate mulțumi, fiecăruia în parte, însă charma ... soarta.. Dumnezeu vă va răsplăti!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh