08
Mie, Dec
46 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

HOTĂRÂRE nr. 40 din 17.06.2021

privind aprobarea clasificării țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidențălista tari

cumulată, precum și pentru propunerea de scoatere de la rezervele de stat a patru

construcții ușoare din elemente modulate dotate cu radiatoare electrice, în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic

 

 

Având în vedere propunerile Institutului Național de Sănătate Publică referitoare la clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de ratele de incidență cumulată, luând în considerare solicitările Instituției Prefectului din județul Mureș și Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu radiatoare electrice  pentru operaționalizarea unor centre de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județului Mureș, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) și i), și art. 81 din O.U.G.

  1. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 4 și art. 11 alin. (1) din Legea nr. 136/2020 republicată, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, ale art. 20 lit. k), l) și n) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 2 și art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență,

 

 

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta 

 

HOTĂRÂRE:

 

Art.1 -  Se aprobă clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre.

Pagina 1 din 2

 

 

Art.2 -  Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a patru construcții ușoare din elemente modulate dotate cu patru radiatoare electrice, în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare și triaj observațional/ epidemiologic pe teritoriul județului Mureș. 

Art.3 -  Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

  

PREŞEDINTELE COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ PRIM-MINISTRU 

 

NR: Țările care nu sunt cuprinse în tabelul alăturat, sunt considerate în zona verde.

 

 

FLORIN-VASILE CÎȚU

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh