28
Joi, Sep
19 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prefectul Tasnádi István-Szilárd, împreună cu directorul DSP Cluj, Mihai Moisescu și cu directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, domnul David Ciceo, au participat la deschiderea centrului de vaccinare din aeroportul din județ.

Acest centru se află în incinta aeroportului în zona Sosiri iar programul de funcționare este de luni până duminică în intervalul orar 08:00 - 20:00.vaccinare

Vaccinul care se administrează este Janssen - Johnson&Johnson și se administrează în doză unică la toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Prefectul județului este de părere că deschiderea acestui centru este o inițiativă bine-venită și în interesul cetățenilor din spațiul intracomunitar european, pentru că au la îndemână această opțiune, dacă nu au fost imunizați deja cu un vaccin recunoscut la nivel național, astfel încât să nu le mai fie impuse măsuri suplimentare în zonele în care se deplasează. De asemenea, aparținătorii pot să se vaccineze în acest centru.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh