03
Dum, Iul
31 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipele de intervenție ale ISU Cluj au constatat în localitatea Ocolișel, comuna Iara, următoarele efecte în urma precipitațiilor abundente căzute astăzi:

Drumul este afectat în mare proporție și este impracticabil, o porțiune este surpată, la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, sunt mai mulți copaci, de mari dimensiunocolis judetul albai căzuți peste dru și la care nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.
A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel fiind cca 30 de gospodări sunt decontate de la rețea în aceste momente. Avaria se va rectifica mâine de dimineață de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile nu pot ajunge în localitate deoarece drumul de acces este blocat.
Mâine dimineață Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că vor fi realizate lucrări de reparații a drumului, astfel încât să se poată acționa pentru remedierea aspectelor menționate mai sus.
Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh