20
Mie, Oct
37 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale cu modul de descarcerare și echipamente pentru salvări din medii ostile vieții, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD au intervenit în această dimineață în urma unui apel care anunța faptul că două persoane au fost surprivistea judetul cluj surpare pamantnse de un mal de pământ în localitatea Viștea.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8.20, iar la fața locului s-a constatat că, doi bărbați căzuseră împreună cu malul de pământ surpat în șanțul realizat pentru lucrări la rețeaua de canalizare, ce avea o adâncime de cca 2m. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți, fiind ieșiți din șanț înainte de sosirea salvatorilor nefiind acoperiți de malul de pământ după surparea acestuia.
Cei doi bărbați au fost transportați cu elicopterul și cu ambulanța SMURD la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh