18
Joi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi, 25 septembrie celebrăm 31 de ani în care Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare -SMURD, prin echipele sale de salvatori a reușit să se poziționeze în toți acești ani ca parte indispensabilă a sistemului de urgență, salvând vieți,31 ani redând speranța de “a doua zi”.
Timp de 31 de ani sistemul integrat de răspuns la urgențe s-a transformat continuu, a evoluat, fiind mereu orientat în a răspunde prompt și eficient nevoilor cetățenilor.
Performanțele vizibile sunt rezultate ale muncii în echipă, dedicării și sacrificiului, valori înnăscute menite în a susține cele mai de preț cuvinte ale salvatorilor “Pentru ca alții să trăiască!”
SMURD este motorul care încă de la început, de la prima intervenție la Târgu Mureș a refuzat să se oprească, continuând în ritm și mai alert, pentru că la bază, combustibilul este dat de colegii a căror viață și-au dedicat-o salvării semenilor lor.
31 de ani pentru oameni. Astăzi, mâine, mereu...pentru ca alții să trăiască!
La mulţi ani, tuturor, medici, asistenți, pompieri, piloți și voluntari!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh