22
Sam, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii turdeni au fost solicitați noaptea trecută la mai multe intervenții, printre cele mai importante amintind un accident rutier petrecut la ieșire din Turda, spre Copăceni, precum și la un incendiu care s-a manifestat într-o bucătărie a unei locuințe.

Referitor la accident, pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat, iar un bărbat de aproximativ 40 de ani a reușit să iasă singur afară. Acesta a fost evaluat de echipajul SAJ, fără a fi transportat la spital.

În schimb, incendiul s-a manifestat la bucătăria unei locuințe de pe strada Constructorilor din Turda. Flăcările au pornit de la un aragaz și au afectat parțial mobila de bucătărie. Din fericire, intervenția rapidă a făcut ca incendiul să nu se extindă. Cauza probabilă este un scurtcircuit la cablul ce alimenta aprinderea aragazului. La misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă.

De la intervențiile de mai sus nu avem imagini.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh