21
Vi, Iun
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda, 19 IUNIE 2023

Banca pentru Alimente Cluj este încântată să anunțe organizarea concertului caritabil "Sunete Pentru Oameni" în parteneriat cu Primăria Turda și Salina Turda.

Acest eveniment are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru a susține, timp de 3 luni, activitatea Băncii Pentru Alimente Cluj.

Este vorba de 30.000 euro, o sumă necesară pentru transportul alimentelor bune de consum (salvate de la risipă) către persoanele în nevoie din comunitate. Cu ajutorul acestei sume, Banca Pentru Alimente Cluj salvează de la risipă 135 tone de alimente și hrănește 90.000 persoane în nevoie.

În amfiteatrul Salinei Turda, Joi 29 IUNIE 2023, ora 16:00 veți avea ocazia să vă bucurați de prestații muzicale uimitoare, oferite de Paula Hriscu și trupa Ad Libitum Voices.

✨ Paula Hriscu - Vocea care atinge corzi sensibile ✨

Paula Hriscu, o artistă desăvârșită. O tragedie i-a adus o schimbare la care nu s-ar fi gândit niciodată - să cânte! Își cântă dragostea, codrul, jelea și cu o interpretare plină de emoție, Paula ne va transmite un mesaj puternic de compasiune și solidaritate.

✨ Ad Libitum Voices - Armonii divine concentrate pe conecțiunea cu publicul ✨

Cu un talent remarcabil, Ad Libitum Voices este unul din primele grupuri de pop-opera din România. Vocile celor 4 membrii ai trupei vor aduce o atmosferă de magie, amplificând puterea mesajului de unitate.

Fiecare persoană prezentă la "Sunete Pentru Oameni" nu este doar un simplu spectator, ci un agent de schimbare care va face parte din ceva mai mare. Prin participarea fiecăruia la acest concert caritabil, se va asigura hrana unei persoane în nevoie timp de 3 luni. Mai mult decât atât, se vor implica activ în lupta împotriva risipei alimentare și a sărăciei.

Biletele sunt limitate, așa că alegeți să fiți martorii unei seri pline de emoție și impact pozitiv. Participarea se poate realiza printr-o donație minimă recomandată de 150 RON AICI

Intrarea la Salina Turda se va face cu titlul gratuit. Așadar, toți participanții sunt invitați să se bucure de peisajul uimitor oferit de salină până la începerea evenimentului. Fiecare donație contează și va face o diferență reală în viețile celor aflați în nevoie.

 

 

Despre Banca pentru Alimente Cluj

Începând de la înființarea din 2018 , Banca pentru Alimente Cluj colectează surplusul de alimente de la agenți economici pentru distribuție gratuită către ONG-uri ce au în grijă persoane defavorizate, în risc de sărăcie și excluziune socială. În prezent acoperă 4 județe din zona de vest a țării: Cluj, Alba, Sibiu și Bistrița-Năsăud. Scopul asociației este atât reducerea risipei de hrană din lanțul valoric al hranei, cât și ameliorarea sărăciei în județele în care acționează.

De la constituire până în prezent, Banca pentru Alimente Cluj a salvat de la risipă 2.096 tone de hrană, majoritatea de la depozite sau producători. În 2022, a salvat 1.128 tone de alimente și a distribuit echivalentul a peste 2 milioane de porții de mâncare către 111 organizații non-guvernamentale.

Pentru mai multe informații despre Banca Pentru Alimente Cluj și activitatea acestora puteți accesa:

Facebook: https://www.facebook.com/BancaPentruAlimenteCluj

Instagram: https://www.instagram.com/bancapentrualimentecluj

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/banca-regionala-pentru-alimente-cluj

TikTok: http://tiktok.com/@bancapentrualimentecluj

Website: https://cluj.bancapentrualimente.ro

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh