19
Mie, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi, 18 iunie, Secretarul General Adjunct al NATO Mircea Geoană a ajuns la Baza 71 Aeriană, unde a fost întâmpinat de comandantul bazei, comandor Călin Hulea și de o parte din membrii echipei de comandă. Delegația a fost însoțită de reprezentantul șefului Statului Major al Apărării, general de brigadă Daniel Pop, șeful Direcției instrucție și doctrină.
În timpul vizitei, acesta s-a adresat militarilor din bază, dar și detașamentelor partenerilor NATO care își desfășoară activitatea în unitate. De asemenea, a participat la briefingul de informare cu privire la rolul și misiunile bazei în Forțele Aeriene și în Armata României. Secretarul General Adjunct al NATO a vizitat capela și sala de traditii a bazei, dar și expoziția statică, unde a aflat despre modul de operare și misiunile pe care le pot îndeplini dronele MQ-9 Reaper și elicopterele IAR 330 Puma Socat.
„Pentru militarii români, bărbați și femei, vreau să vă spun că suntem mândri de dumneavoastră. România este o țară influentă și respectată în NATO. România are nu doar o geografie minunată, e o țară superbă și vă are și pe dumneavoastră. Aveți încredere în meseria pe care ați îmbrățișat-o. Armata română este cea mai de încredere instituție a statului român. Avem obligația să o ținem așa, să investim în ea și vreau să vă mulțumesc pentru ce faceți pentru țara noastră, pentru Alianța noastră și în general pentru valorile noastre democratice.”
✍️ Andreea Onița
? Cornel Mituț, Andreea Onița
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh