18
Joi, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Ultima lună a cauzat inundații devastatoare provocate de râul Arieș.

10 familii din Luna, afectate de această situație, au primit o bucurie din partea inimoaselor activiste în domeniul caritabil de la Organizația Non-Guvernamentală Activ pentru tine.

„Datorită colaborării noastre cu Banca pentru Alimente Cluj, am reușit să oferim alimente și provizii esențiale în aceste momente de nevoie.  Medicul de familie din zonă ne-a facilitat locul de întâlnire la dispensar, deoarece accesul la locuințele afectate era dificil”, informează activistele turdene.

"Nu am mâncat ceva atât de gustos de mult timp. Nu am avut curajul să cheltuiesc banii pentru a-mi cumpăra astfel de alimente", a mărturisit unul din beneficiari.

Cei care doresc să sprijine pe cei de la ACTIV PENTRU TINE TURDA ȘI BANCA PENTRU ALIMENTE CLUJ,  pot să îi contacteze la telefon 0773 889 179 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., respectiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

„Cu fiecare reușită și cu fiecare zâmbet pe care îl aducem în viața celor în nevoie, suntem motivați să continuăm misiunea noastră. Dacă doriți să ne susțineți în misiunea noastră de a aduce speranță și ajutor, vă încurajăm să ne contactați. Fiecare gest contează!”, este apelul ong-iștilor care sar în ajutorul semenilor lor aflați la nevoie, către toți cei care îi pot susține în binefacerile lor.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh