18
Joi, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Dăruiește Lumină” ajunge la Electric Castle:

 

E.ON România donează 200.000 de kWh unui liceu, cu ajutorul participanților la festival

 

  • Beneficiarul donației E.ON este Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca;
  • Festivalierii se pot distra participând la activitățile de la standul E.ON Home Stage, fiecare activitate fiind răsplătită de E.ON cu cantități de energie;

.ON încurajează creativitatea și, cu ajutorul participanților la Electric Castle, va dona până la 200.000 de kWh de energie Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, aflat în topul celor mai bune licee de profil din țară.

Astfel, proiectul „Dăruiește Lumină”, început de E.ON în urmă cu opt ani,  ajunge și la Electric Castle. Timp de cinci zile, le propunem festivalierilor să se distreze alături de noi la diverse activități, la standul E.ON Home Stage. În acest fel, fiecare participant va contribui cu o cantitate de energie pe care E.ON o va dona liceului clujean.

Activitățile propuse celor care participă la festival poartă marca tinerilor artiști și a profesorilor de la liceul de arte din Cluj Napoca, care și-au demonstrat încă o dată originalitatea și creativitatea. Astfel, cei dornici de experiențe de neuitat pot să realizeze propriile obiecte de ceramică, să orneze plase din materiale ecologice, să viziteze o mini-galerie de artă sau să admire pictura murală ce va fi realizată de elevi chiar în timpul festivalului. În plus, toată energia produsă de sistemul de panouri fotovoltaice care alimentează standul E.ON Home Stage va fi donată, de asemenea, liceului clujean.

Fiecare activitate este convertită în energie și ne dorim ca la finalul festivalului să donăm întreaga cantitate de 200.000 kWh și să oferim atât participanților la festival, cât și tinerilor de la Liceul de Arte Vizuale o experiență cât mai plăcută.

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca este un spațiu creativ și de învățare pentru aproape 500 de elevi, îndrumați de 71 de cadre didactice, în specializări precum pictură, desen, modelaj și istoria artelor, procesarea computerizată a imaginii, grafică, pictură pe șevalet, pictură murală, design vestimentar, ceramică și arhitectură.

Elevii acestui liceu sunt premiați în fiecare an, atât la concursuri specializate, cât și la olimpiade, dovedind că prin muncă și ambiție se poate face performanță. Cele mai valoroase premii sunt cele obținute la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, care i-au plasat și anul acesta pe locul I în topul liceelor de artă din țară.

E.ON România susține educația și vrea să vadă generații viitoare care gândesc liber, care se exprimă creativ și care își pot păstra înclinațiile artistice pe tot parcursul vieții, chiar dacă vor alege să profeseze și în domenii care nu au legătură cu arta.

 

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a 18 ani. Companiile din cadrul grupului, Delgaz Grid, E.ON Energie România și E.ON Asist Complet desfășoară activități de distribuție, de furnizare energie și soluții energetice, respectiv tehnice pentru circa 3,4 milioane de clienți. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit peste 2,1 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat și bugetele locale se ridică la 3 miliarde de euro.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh