22
Sam, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii turdeni au fost solicitați să intervină, în această dimineață, în județul vecin, ca urmare a izbucnirii unui incendiu devastator, în comuna Eremitu, judeţul Mureş, soldat cu un mort și trei răniți.

Pompierii turdeni și cei din Punctul de Lucru Florești s-au deplasat de urgență în județul vecin, cu două autospeciale de stins incendii de mare capacitate, în sprijinul pompierilor mureșeni, în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni, pentru a asigura intervențiile curente pe timpul desfășurării operațiunilor de stingere a incendiului izbucnit la o hală de preluarea lemnului din localitatea Eremitu, cu o suprafață de aproximativ 4600mp.

Au intervenit la fața locului pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, alături de echipajul de la ISU Cluj.

Incendiul izbucnit la un depozit de carburant şi lemne din cadrul unui operator economic din localitatea Eremitu s-a manifestat prin flacără deschisă și degajări mari de fum, ceea ce i-a făcut pe ponpierii mureșeni să transmită populaţiei un mesaj RO-Alert pentru incendiu major.

Din nefericire, patru bărbaţi au fost răniţi în urma incendiului, unul dintre ei fiind găsit inconştient la faţa locului. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar.

Ceilalţi trei au fost transportaţi de echipajele SMURD la spital.

Lupta pompierilor cu flăcările a durat mai multe ore, timp în care pompieri de la mai multe unități s-au chinuit să stăpânească incendiul care se manifesta cu violență.

La momentul publicării acesti articol, incendiul era localizat și se acționa perimetral pentru lichidare. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh