19
Mie, Iun
4 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma avertizării meteorologice COD Portocaliu de vânt puternic, valabilă noaptea trecută în zona de munte a județului Cluj, pompierii au primit două solicitări din localitățile Ciucea și Muntele Băișorii.

Astfel, în jurul orei 8:00, o autospecială de la Detașamentul Huedin s-a deplasat în localitatea Ciucea, pentru degajarea unui stâlp de electricitate, căzut pe o casă. Misiunea s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță, pompierii fiind sprijiniți de un echipaj de la Electrica. Din fericire, în urma evenimentului s-au înregistrat doar pagube materiale, și anume 2 mp din acoperișul casei afectați.

În aceste momente, pompierii de la Detașamentul Turda desfășoară o misiune similară în localitatea Muntele Băișorii, unde un arbore a căzut peste o casă. La fața locului acționează Garda de Intervenție Băișoara. Din fericire, nici în acest caz nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh