27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit ieri pe strada Frăgăriște din municipiul Turda, unde s-a produs o explozie într-un garaj auto al unei gospodării particulare.

Din deflagrație, pe lângă pagubele materiale care se pot observa din imagini, a rezultat și rănirea a  doi bărbați care au necesitat îngrijiri medicale și au fost fi preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj . Ambii prezentau arsuri la nivelul feței și a membrelor inferioare, fiind conștienți și cooperanți.

Potrivit informațiilor primite din teren de la pompierii turdeni care au intervenit la nefericitul eveniment, explozia s-a produs la rezervorul de gaz al unui autoturism.

Echipajul de pompieri au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, acordând de asemenea prim-ajutor calificat victimelor.

Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh