21
Vi, Iun
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În ianuarie 2024 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 41 de misiuni de salvare.

Echipajele elicopterelor SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență, transferarea de urgență a pacienților critici, căutarea, salvarea și evacuarea persoanelor accidentate, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 26 persoane.

Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 20 intervenții, CaransebeȘ – 11 intervenții, Arad – 10 intervenții.

Tipuri de intervenţii SMURD executate: misiuni primare – 21, misiuni secundare – 20.

Echipajele elicopterelor SMURD, prin punctele de operare aeromedicale, au salvat persoanele, astfel: Jibou – 8 de persoane, CaransebeȘ – 10 persoane, Arad – 8 persoane.

Pe parcursul lunii ianuarie 2024, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de 49 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 74 misiuni aeriene în ianuarie 2024 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

În continuare, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca vor acționa cu profesionalism în sistem integrat pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, alături de celelalte structuri operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

 

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh