19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe strada Tineretului din Turda s-a circulat și în această țară ca la Mamaia în plin sezon. Atrași de lista artiștilor din cea de-a doua zi, turdenii s-au adunat cu miile la locul scenei amenajate pentru concerte, dar și pe promenada creată ad-hoc pe coridorul dintre tarabe.

Thumbnail imageÎn prima seară, concertele s-au terminat mult după ora 12. „Talisman”-ul turdeanului Alin Oprea și Smiley au dus la apogeu petrecerea încinsă de mThumbnail imageembrii Naționalei de fotbal a artiștilor.

 În cea de-a doua seară, străzile din apropierea zonei de organizare a sărbătorii turdenilor sunt înțesate de mașini, însă zona amenajată cu mese și bănci pentru clienților tarabelor cu mâncare și băutură s-au dovedit insuficiente.

 

După artiștii locali Denisa Poară și Vera Vernes, Millenium Dance și Millenium Junior, pe scenă
au urcat, rând pe rând, GENȚIANA & BAND, NICOLE CHERRY, apoi spectacolulv „Noi să fim sănătoși”, PUYA, VESCAN, ANASTASIA, ESTER, DJ AMY, DJ WICKED, pentru ca finalul serii să aparțină, conform programului foarte consistent, celor de la GIPSY CASUAL.

Thumbnail imageȘi mai este o zi de petrecere!Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh