20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

La RATL aproape că izbucneşte o revoluţie. Problemele de acolo sunt puse de muncitori pe seama personalului TESA dar alţii contestă numărul mare de posturi de taxatoare. Există şi voci care susţin că dacă controlorii ar fi daţi afară, le-ar fi tuturor mai bine. Celor care circulă fără bilete, cu siguranţă.

Prin RATL circulă un manifest, în posesia căruia am intrat şi noi, şi care face apel la unitate între muncitorii de acolo. Ba dă şi unele indicaţii exacte de unde trebuie făcute reduceri de personal. Ceea ce ne şi face să bănuim că este vorba de un şofer sau o taxatoare, cum se ştie că sunt multe cupluri la RATL, soţul şofer, soţia taxatoare.

Autorul manifestului susţine că trebuiesc schimbaţi din funcţii directorul şi inginerul şef, liderul de sindicat şi vicele acestuia. El spune că primarul este de vină pentru că nu sunt viraţi banii deşi a existat beneficiu şi pentru anul 2008.

Omul mai dă nişte sugestii în final: să fie schimbată grila de salarizare iar şoferii să aibă cel mai mare salariu. Toţi ceilalţi-salarii egale, mai spune manifestul care se încheie: „o şedinţă cu primarul şi consilierii, nu vă lăsaţi, uniţi-vă şoferi, taxatoarratl manifeste şi controlori.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh