19
Mie, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Peste o sută de salariaţi de la Cerasind Turda, unul dintre producătorii tradiţionali de izolatori ceramici, au luat parte în această dimineaţă la o grevă spontană.

Muncitorii din sectorul productiv al intreprinderii au declansat conflictul de munca pentru că nu şi-au primit salariile pentru ultima lună.

 

Oamenii spun că această situaţie există în cadrul fabricii de 2-3 ani. Întârzierile salariale repetate i-a făcut pe oameni să ia atitudine iar în acestă dimineaţă au cerut socoteală managerului intreprinderii.

Thumbnail imageExplicaţiile directorului nu i-au mulţumit pe muncitori care solicită, nici mai mult. Nici mai puţin, decât prezenţa patronului italian.

Oamenii susţin că exportul fabricii este onorat la timp iar personalul administrativ îşi primeşte salariul cu regularitate, în ziua fixată pentru salarii.Thumbnail image

Conducătorul fabricii a refuzat să dea orice declaraţie presei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh