16
Ma, Iul
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Sâmbătă la Turda va avea loc ediţia a şasea din noua serie de curse de motociclete pe circuit închis. Fondate în 1945 la Turda, cursele moto au fost întrerupte 10 ani mai târziu de comunişti dar au fost reluate în 2006 sub denumirea de „Întâlnirea Motocicletelor de Epocă la Turda.

Manifestările din acest an vor începe sâmbătă de la ora 11 cu Parada motocicletelor –Turda – din centru până în cartierul Opişani şi înapoi.

Circulaţia se va închide în centrul istoric încă de vineri seara iar cu două ore înainte de curse în zona Primărie Catedrală Poştă. De la ora 13 va avea loc o Thumbnail imageparadă a motocicletelor participante la întâlnire pe ruta Turda– Câmpia Turzii– Aerodrom Lac Luncani.
Alin Todea, membru al Asociaţiei Transilvania Riders Motorcycle Club "Ce este mai interesant în ediţia din acest an este faptul că avem un cuplu de invitaţi pensionari din Marea Britanie, soţ şi soţie. Ei străbat întreaga Europă pentru a participa la evenimentul nostru. Avem ambiţia să-ia convingem să concureze unul împotriva celuilalt.
În plus, paradele motocicletelor cred că vor fi atractive. După ce vom termina cursele motociletelor de epocă, vom porni într-o paradă înspre Câmpia Turzii unde sperăm să găsim un veteran al curselor pe care îl căutăm de multă vreme, iar apoi vom merge până la Luncani unde vom campa şi ne vom bucura, probabil, de câteva avioane care vor decola de pe aerodrom."
Întâlnirea este pentru toată lumea indeferent dacă are o motocicletă veche sau nouă ori dacă vrea doar să asiste la spectacol pentru a-şi face provizii pentru sacul de amintiri sau doar să admire maşinăriile.
Ca în fiecare an, mulţi oaspeţi vin din Marea Britanie, unii străbătând tot continentul pe motociclete de epocă pentru a participa la eveniment.Thumbnail image
Fondat în 2006, Clubul Transilvania Riders are ca membri 30 de motociclişti entuziaşti, iubitori de motociclete şi călătorii. Membrii clubului sunt interesaţi în motociclete clasice, unii dintre ai având motociclete vechi ca Panonia, Mobra sau IJ.
Evenimentul de sâmbătă, 16 iulie, este realizat cu sprijinul Primăriilor şi Consiliilor Locale Turda şi Câmpia Turzii.
Programul Eastern European Vintage Bike Rally 2011
Sambata 16 iulie
11.00 Parada motocicletelor–Turda –din centru de la Hotel Potaissa pana la Kaufland si inapoi
12.00 Cursa motociclista de circuit inchis pe strazile Turzii -fondata in 1945 - –din centru de la Hotel Potaissa, pana la un sens giratoriu provizoriu care va fi realizat in fata postei.
(circulatie se va inchide de cu seara in centrul istoric iar cu doua ore inainte de curse in zona Primarie Catedrala Posta)
13.00 Parada motocicletelor Turda– Campia Turzii– Aerodrom Lac Luncani
Petrecere campeneasca cu motociclete si avioane la aerodrom

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh