09
Vi, Iun
14 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Medicii turdeni ne asigură că starea fetiţei care a îngheţat o noapte întreagă afară, lângă cadavrul mamei sale, este bună. Micuţa de numai doi ani a fost transportată aseară de urgenţă de cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Turda unde i s-a acordat primul ajutor. Cadrele medicale de aici au constatat că în urma expunerii îndelungate la frig, fetiţa era deshidratată şi înfometată.

Pentru că au considerat că asupra ei a avut loc o agresiune a factorilor fizici de mediu, respectiv temperaturi scăzute şi umezeală, fetiţa a fost internată la secţia de Chirurgie pediatrică unde este monitorizată. În prezent fetiţa este conştientă şi comunicativă şi nu prezintă simptome a unor traume psihice, probabil şi vârsta foarte fragedă find un atu pentru ea în încercarea prin care a trecut. Ea va rămâne internată cel puţin până luni, alături de bunica sa.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh