27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminică, 11 decembrie 2011, a avut loc sesiunea de evaluare a activităților de prevenire a traficului de persoane create și implementate de cele 57 activiste din județul Iași. Acțiunea a fost organizată de Centrul Rațiu pentru Democrație și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Evenimentul a avut loc la hotelul "ONEST'' (str. Mașinii, nr.4 ) din municipiul Iași începând cu ora 10:00 și a încheiat acțiunea județeană demarată în luna august 2011 în cadrul campaniei naționale de prevenire a traficului de persoane "Deschide Ochii".

Cele 57 de tinere activiste cu vârste cuprise între 15 și 20 de ani din județul Iași, mediul rural și urban, și-au asumat rolul de promotori ai luptei împotriva scalviei moderne în rândul semenilor si au implementat 21 de activități de informare și conștientizare având cca. 500 beneficiari direcți.
"Doamna dirigintă a fost uimită ca EU vreau sa fac asta" și "mulțumim pentru încredere" au afirmat tinerele activiste oferind organizatorilor un feedback pozitiv.
Colaboratori locali: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi; World Vision, Centrul Zonal Iasi; Fundaţia Noi Orizonturi; Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi; Asociaţia Comunitară „Totul pentru Viaţă"; Asocaţia Alternative Sociale şi Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Iaşi prin voluntari.
Deschide ochii este o campanie naţională de conștientizare privind exploatarea sexuală prin traficul de persoane, implementată de Centrul Rațiu pentru Democrație și Agenția Naționala Împotriva Traficului de Persoane în parteneriat cu organizația Nea Zoi, Grecia și organizația Love 146, Marea Britanie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh