28
Joi, Mar
22 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Peste 30 de paraşutişti au participat în aceste zile la un concurs desfăşurat pe Aerodromul din Luncani. Asociaţia Eagles 09 Târgu Mureş în colaborare cu Fundaţia "General Grigore Baştan" şi Clubul Sportiv Skydive Transilvania au organizat prima ediţie a Concursului intitulat Cupa "General Grigore Baştan".

Întrecerea a constat în salturi de la aproximativ 2500 de metri altitudine şi aterizarea la un punct fix cu diametru de doar 20 centimetri. Concurenţii prezenţi la Luncani au la activ mii de salturi cu paraşuta. Ei au fost împărţiţi pe grupe, 4 atleţi formând o grupă. Concursul s-a desfăşurat în conformitate cu regulamentele FAI şi a constat în 8 Thumbnail imagemanşe de sărituri pentru fiecare echipă.

Chiar dacă au zeci de ani de experienţă, doar puţini paraşutişti au rezuşit să puncteze prin atingerea discului electronic de doar 20 de centimetri. Pe lângă experienţă, spun concurenţii, este nevoie şi de puţin noroc pentru că orice adiere a vântului, în ultimele secunde înaintea aterizarii, poate duce la ratarea discului.

La finalul competiţiei au fost oferite cupe şi trofee pentru locurile I, II şi III în clasamentul pe echipe şi premii individuale pentru câştigătorii locurilor I, II şi III în clasamentul individual mixt.

Thumbnail imageAtât organizatorii cât şi competitorii s-au declarat foarte mulţumiţi de locaţia aleasă pentru desfăşurarea primei ediţii a Concursului intitulat Cupa "General Grigore Baştan", şi spun că anul viitor vor reveni pe Aerodromul din Luncani pentru o a doua ediţie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh