27
Mie, Mai
51 New Articles

Eveniment
Typography

 Thumbnail imageConsiliul local al municipiului Turda a hotărât ca ediția din acest an, cea de-a XII-a, a Zilelor municipiului Turda, să se desfășoare în perioada 31 august-2 septembrie 2012. Odată cu stabilirea datei de desfășurare, aleșii locali au aprobat parteneriatul dintre Consiliul local Turda și SC MSA Advertising SRL, pentru organizarea evenimentului.

În plus, la inițiativa consilierului local PSD, Cristian Matei, s-a format o comisie din 3 consilieri locali, care să supervizeze și, după caz, să-și aducă aportul la buna desfășurare a Zilelor municipiului Turda. Cei trei membri ai comisiei sunt consilierii Cristian Matei (PSD), Varo Lucian(PP DD) si Panait Radu(PNL).

Cea mai mare parte a manifestărilor din cadrul evenimentului intitulat ”Zilele municipiului Turda” din acest an se vor desfășura în zona Parcului Teilor și pe strada Tineretului.

În raportul de specialitate, întocmit de administratorul public Radu Crișan, se spune despre Zilele municipiului Turda: ”eveniment de tradiție la nivelul municipiului, acesta își propune să reunească într-un cadru organizat, în primul rând membrii comunității turdene, dar și pe cei care apreciază acest oraș, și să le ofere momente de relaxare în compania unor artiști de renume”, se arată în document. Tot acolo se mai precizează că ”sub semnul muzicii de calitate și al preparatelor culinare specifice acestor manifestări, această acțiune a autorităților local dorește să le ofere turdenilor sentimentul apartenenței la o comunitate puternică, plină de viață și în continuă evoluție”.

Chiar așa am reușit să ne simțim la ultimele ediții ale Zilelor municipiului Turda, pe care mii de turdeni le așteaptă cu nerăbdare!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh